info@zazza.nl 0161 728 900

Glittervloer PU

Glittervloer (PU)

Zoekt u een unieke glitter design gietvloer? Wilt u sprakeloos zijn, vol met bewondering en verbazing? Dan is de Glittervloer de enige juiste keuze. Wellicht heeft u onze Glittervloer al vaker gezien. In een van de bioscopen, in een aantal casino’s maar ook in sportscholen en/of winkels (zie foto’s SHICK te Amsterdam in de Kalverstraat.) Deze vloer is de blikvanger voor iedere ruimte. Stijlvol en verbluffend misstaan niet in deze glittervloer. De Glittervloer PU leeft. U loopt als het ware over uw eigen gouden, zilveren of diamanten gietvloer.

Glitter Epoxy gietvloer

De glittervloer krijgt een seal-laag (mat of glanzend), waardoor de vloer een licht ‘orange-feel’ structuur heeft, maar toch goed te reinigen is.

Let er wel op dat dit een epoxy uitvoering is! Dus in zwaarbelaste ruimte nooit een glanslaag als afwerking gebruiken. Deze loopt dan vrij snel mat. Hiervoor zijn speciale coatings die een lichte gematteerde glans hebben maar met de juiste verlichting gaat die weer meer glinsteren. 

Glittervloer PU 

De techniek is nieuw en uniek: een kleurecht kunststof gietvloer met een bijzondere glittering. Het resultaat is duizelingwekkend mooi en zeer exclusief. Alle denkbare kleurencombinaties zijn mogelijk. Van goud tot zilver en van metal tot (zazza)groen. Ooit eenmaal gezien, dan vergeet je deze vloer nooit meer!

 

Glittervloer is glamour. Is lef! Speel naar eigen inzicht met kleur, speel naar hartenlust met diamanten glitters. Dezelfde glitters die ook door cosmetica fabrikanten gebruikt worden. Bijvoorbeeld L’Oréal en Chanel, verlegt grenzen. Deze zijn dierproefvrij getest.

 

Met de Glittervloer PU slaagt iedere ruimte met glans. Het geeft een mysterieus effect in een woning, showroom, winkel, horecagelegenheid of kantoor. En is fantastisch in een designkeuken of woonkamer. Wie durft?

 

Extravagant en onnavolgbaar. Exclusief design, kwaliteit en functionaliteit vinden elkaar moeiteloos. Dat is het effect van de Glittervloer PU.

Eigenschappen en toepassingen

Met de juiste applicatie en met het juiste onderhoud zorgt u ervoor dat u optimaal en gedurende de gehele levensduur van uw glittervloer kunt genieten. Onderstaand vindt u alle technische specificaties, de voordelen van deze specifieke vloer en het onderhoudsvoorschrift.

 

De Glittervloer PU heeft veel voordelen. We zetten ze even voor u op een rijtje:

 

 • Naadloos en decoratief Onderhoudsarm

 • Brandveilig en antistatisch

 • Goede kleurvastheid

 • Antislip (indien gewenst)

 • Goede kleurvastheid

 • Beloopbaar in 1 dag / Belastbaar in 2 dagen

 • Bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën

 • Geschikt voor vloerverwarming

 • De beste vloer voor mensen met allergieën

 • Geschikt voor vrijwel iedere ondergrond zoals beton, cement, tegels, natuursteen, hout, anhydriet e.d. Voor alle doeleinden geschikt, zoals:

 • Woonhuizen, kantoren, winkels, showrooms, utiliteitsbouw etc.

 • Slijtvast, sterk en duurzaam

Onderhoud

Bij de aankoop van een Glittervloer EP of de Glittervloer PU bent u verzekerd van een onderhoudsvriendelijke vloer. Door u aan het onderhoudsvoorschrift te houden blijft uw vloer in perfecte staat.

 

Mocht uw Glittervloer EP moeilijk te reinigen zijn dan kan dit in hoofdzaak 2 oorzaken hebben:

 

 1. Verkeerd schoonmaakproduct

 2. Vloer wordt schoongemaakt met warm water. Er ontstaat dan kalkafzetting.

 

De Glittervloer PU is een geregistreerde merknaam van ZAZZA. Niet alle vloeren met het uiterlijk van een Glittervloer PU vloer zijn een originele. Helaas zijn er enkele leveranciers van imitatievloeren op de markt. Deze vloeren hebben niet de kwaliteit van de originele vloer en zijn dus ook lastiger te onderhouden. Als u er niet zeker van bent dat een of uw vloer een originele Glittervloer PU is, dan kunt u contact opnemen met ons klantenservice team ZAZZA.

Reinigingsproducten

De beste manier om uw glittervloer te reinigen is om hiervoor onze specifieke reiniger te gebruiken. De reiniger kunt u bestellen bij onze firma  (5 en 1 liter verpakking). Bij een vloer van 100 m2 en bij tweewekelijks reinigen heeft u met 5 liter genoeg voor 2 jaar.

Contactgeluidisolatie

Als u de bezitter bent van een appartement of penthouse dan is het belangrijk te weten of de ondervloer geschikt is, deze moet namelijk voldoen aan een geluidsverbetering van min. 10 db.

Ondervloeren

De Glittervloer PU kan op nagenoeg iedere ondergrond geplaatst worden. De belangrijkste voorwaarde is dat deze vlak en vormvast moet zijn. De ondervloer dient ook vast te liggen: losse tegels b.v. kan niet. Er dienen voorbehandelingen plaats te vinden, afhankelijk van de ondergrond.

Zandcementvloer

(cementdekvloer) Voorbehandelen met hechtlaag, ook wel schraaplaag genoemd. Deze zorgt voor een goede hechting van Glittervloer PU met de ondervloer.

Tegelvloer / natuursteen

Een tegelvloer zal eerst geëgaliseerd moeten worden om een vlakke ondergrond te krijgen. De tegelvloer zal eerst geschuurd moeten worden om een optimale hechting te kunnen garanderen, vervolgens wordt de vloer voorzien van de hechtlaag (schraaplaag).

Houten vloer

Deze dient eerst uitgevlakt te worden met watervast of verlijmd triplex of multiplex underlayment (18 mm) (kunt u zelf voorzien). Daarop komt een glasvliesbewapeningsnet in epoxygel en daarover een schraaplaag (applicatie door ZAZZA).

Gladde betonvloer / Monolietvloer

Voor een goede hechting zal een gevlinderde betonvloer eerst geschuurd(diamant)- of gestraald moeten worden, waarna de primer en schraaplaag geplaatst kan worden (applicatie door ZAZZA).

Anhydrietvloer

Een anhydrietvloer is een goede ondergrond, die doorgaans vlakker is dan cementdekvloeren. Een anhydrietvloer is een gipsgebonden ondervloer, eigenschappen van gips zijn echter wel dat deze een enorme absorberende (zuigende) eigenschap hebben. Het is dus belangrijk om de eigenschappen van deze ondergrond te neutraliseren. Dit wordt gedaan door na het schuren van de anhydrietvloer de ondergrond te impregneren met een anhydrietprimer. Vervolgens kan de schraaplaag geplaatst worden (applicatie door ZAZZA).

Voordelen op een rij

 • Onze klanten beoordelen ons met een 9.8
 • Snelle online offerte
 • Naadloos en decoratief
 • Brandveilig en antistatisch
 • Goede kleurvastheid
 • Zeer onderhoudsvriendelijk
 • Antislip (indien gewenst)
 • Bestand tegen de meest voorkomende chemicali├źn
 • Geschikt voor vloerverwarming
 • De beste vloer voor mensen met allergie├źn
 • Geschikt voor vrijwel iedere ondergrond
 • Slijtvast, sterk en duurzaam
Vraag een offerte aan