info@zazza.nl 0161 728 900

Meer informatie over ons

 

 

Wij zijn een jong en innoverend bedrijf met een vernieuwend zicht op een zeer persoonlijke benadering. Met veel oog voor uw persoonlijke wensen willen wij u op ieder mogelijk gebied een onvergetelijke ervaring geven, van openhartige en eerlijke gesprekken tot een bezoek aan uw huis na oplevering van uw vloer.

 

Met een team dat meer dan 30 jaar ervaring heeft, weten wij alle ins en outs op het gebied van gietvloeren en kunnen wij het onmogelijke mogelijk voor u maken, dus succes gegarandeerd!

 

Wij zijn dé specialist in alle gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren, marmerstone en glittervloeren. Wij hebben vaste teams van vak medewerkers met jaren ervaring in het aanbrengen van al onze soorten vloeren. Wij bieden een naadloos, strak, stijlvol vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien. Ons team bestaat uit medewerkers die meer dan 30 jaar ervaring hebben op het gebied van al onze vloeren, dus succes gegarandeerd! Wij zijn dé specialist in gietvloeren, grindvloeren, troffelvloeren, marmerstone en glittervloeren. Wij hebben vaste teams van vloeren applicateurs met vele jaren ervaring in het aanbrengen van alle soorten gietvloeren. Wij bieden een naadloos, strak, stijlvol vloerensysteem waarbij kwaliteit en duurzaamheid samenvloeien.

 

Een vloer is volgens ons meer dan alleen de basis van de ruimte. Wij zien het als een belevenis waar een levendige emotie bij komt kijken. Als een vooruitstrevend bedrijf hebben wij een zeer uitgebreide collectie van verschillende soorten vloeren en leggen wij de beste kwaliteit gietvloeren op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

 

Ongekende kwaliteit

 

Onze gietvloeren hebben tal van verschillende voordelen. De gietvloeren van Next Floors zijn namelijk geheel naadloos, zeer onderhoudsvriendelijk en kunnen aangebracht worden op iedere ondergrond en bestaande vloer, en eventuele vloerverwarming is ook geen enkel probleem.

Bij elk interieur hoort een perfect passende vloer. Wij brengen aan uw vloer de perfecte, adembenemende beleving waar u elke dag opnieuw van geniet.

 

Eindeloze mogelijkheden

 

De mogelijkheden van de Next Floors gietvloeren zijn eindeloos. U kunt kiezen uit alle kleuren, maar ook een combinatie daarvan in een drukke of lichte melering. Van strak en vlak tot stoer en robuust; bij ons is alles mogelijk. Als u op zoek bent naar design, ruimte en een hoogwaardige uitstraling, dan bent u bij Next Floors op het perfecte adres.

 

Voor elke ruimte

 

Onze gietvloeren zijn geschikt voor elke ruimte. Wij passen de vloeren toe in zowel winkels, showrooms, kantoren en woonhuizen, maar ook in bijvoorbeeld ziekenhuizen en musea. Er zijn eindeloze mogelijkheden in het gebruik. U kunt de warme, huiselijke sfeer in huis halen door een rustige vloer te kiezen, maar u kunt natuurlijk ook extra beleving creëren door een robuustere vloer of melering te kiezen. Bij ons kunt u uw dromen van uw vloer werkelijkheid maken met als resultaat een sensationele, bijzondere gietvloer.

 

Toepassingen

 

Kunststof gietvloeren wordt o.a. toegepast in: woningen, kantoren, automotive, winkels, showrooms, horeca, sportcentra en openbare gebouwen. Door de juiste mix van materialen, expertise en snelheid onderscheiden wij ons van andere aanbieders op de markt. Daarbij hanteren wij de beste prijs-kwaliteit verhouding. Een schitterende belevenis. Kijk eens naar onze referenties, Leger des Heils, Starbucks, Lego, Pro Sport, Pathé theater, America Today, Bibliotheek Rotterdam, Claudia Sträter en nog vele anderen. Ook natuurlijk niet te vergeten, zijn we nu begonnen met de winkels van Vero Moda en Jack & Jones.

 

 

Heeft u nu interesse gekregen in uw volgende vloer en/of vragen? U kunt altijd geheel vrijblijvend onze prachtige showroom bezoeken in Rijen, centraal gelegen tussen Breda, Eindhoven, Waalwijk, Den Bosch en Tilburg, welke een hele toegankelijke en huiselijke sfeer heeft.